tisdag 27 april 2010

Liten på minnelse om en kommande årstid från Åke Fryklund

Hej på er alla!!
Jag har ju önskat att några fler skulle komma med bilder, berätta händelser osv. så det inte bara kommer från oss Karlssons.
Åke Fryklund tog tillfället och här nedan så kan ni läsa och se bilder från förra sommaren så vi alla kan börja längta!!
Stugan i Kåtaliden - Byggrush och tropisk värme!
Stugan har för våran familj varit en plats som är förknippat med vila, mys och roliga saker. Framförallt har våra barn har präglats positivt och dom prioriterar faktiskt att få vara i stugan på sommaren och juletid. Här kan man få allt från uppskottat av Tage till att dricka kaffe "å surr ve n `Törner". Sommaren 2009 var en underbar tid där jag tillbringade 1,5 månad i stugan med att bryta upp golv å laga trossbotten, till att fixa en isolerad dusch hörna i förrådet, och däremellan en stilla tur på Simons "gammhoj", när man åtnjutit uppstekt palt som lunch. Äldste sonen Jonathan förstod aldrig varför jag tog 2 timmars rast. :O) Att sedan få ett väder som slår alla rekord efter midsommar var bara bäst, speciellt för Simon och Frida som rest ända från Huskvaran för att tillbringa en kort semester här, och till familjens stora glädje valde att förlova sig åxå. Här nedan följer bilder från sommaren. Möjligen sent på tänkt, men det ska påminna oss alla om att en underbar årstid väntar när den eländiga snöiga vintern härjat färdigt. Hoppas på en lika fin sommar i år!!
Åke Fryklund m. familj
Åke steker palt till lunch

Åke fyller 49 år

Åke byggare

Åke och Guninger gassar i solen

Samtal på altan


Golf i Bockträsk

Förlovningen (Frida och Simon)
Tack Åke för att du delade med dig av din sommar 2009 och visst är det så att man längtar efter att sommaren ska komma!!
Kom igen nu alla Kåtali´anhängare dela med er av vardagen eller annat som kan glädja oss andra nyfikna:O))
Kramen från
Patricia Karlsson








Inga kommentarer: