lördag 23 april 2011

Granliden tog hem segern!!

Hej på er alla!!

Idag har årets mest prestige fyllda kamp utspelat sig i Kåtaliden på Tages gård den årliga byakampen där Kåtaliden, Bockträsk och Granliden kämpat om den åtråvärda pokalen. Länge såg de ut att bli en kamp mellan Kåtaliden och Bockträsk men i morse så ringde Granliden och sa att de skulle komma med ett lag. Det visade sig senare vara en av det bästa besluten de tagit då de tog hem segern!! Jag måste säga att de var värdiga vinnare då de kom med ett lag som bestod av nio deltagare mot Kåtaliden och Bockträsk tre gånger så stora trupp!! De som jobbade bäst var de två yngsta deltagar tjejerna från Granliden som fick kämpa på hårt i Bob bovling där det fick köra gånger flera då de övriga deltagarna hade betydligt fler deltagare under 12 år.

Själva tävlingen avgjordes i sista grenen som var springskjytte då alla lagen hade samma poäng. De som visade som var starkaste laget var ju som sagt Granliden!!Här har vi det vinnade laget som bjuder in till nästa års kamp 2012!!


Vill också passa på att tacka Tage som gjorde det möjligt att utföra dagens tävlingar!! Dessutom visade vädret sig från sin absoluta bästa sida!!!

Fler bilder kommer att läggas upp inom kort!!


Tack alla som kom och deltog och hejade fram alla deltagarna!!

Kramen Patricia Karlsson

Inga kommentarer: